A kapcsolatok 7 főbűne

2016. október 10. 22:26 - Dobován Norbert

Minden jól működő párkapcsolat alapfeltétele, hogy a felek szeretettel elfogadják egymást olyannak, amilyenek. Ez lehetséges is, csak jobban kéne ismerni hozzá mind önmagunkat, mind a másikat.

Lux Elvira

Egy hosszú párkapcsolat után, az ember elemez, gondolkodik, bánkódik, sajnálja magát, sajnálja a másikat, haragszik önmagára, aztán haragszik a volt párjára és ezek szépen sorban, egymást felváltva vagy esetleg egyszerre nyilvánulnak meg. Sok logika nincs a sorrendben, de azt tapasztalom, hogy amennyiben kicsit is objektíven tudjuk nézni a helyzetet, szinte mindegyik fent említett dolgot megtapasztaljuk. Én legalábbis megtapasztaltam.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapizarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr8911788847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2016.10.11. 20:50:41

Az uccsót az ajánlom mindenkinek betartani. Csodákra képes. :)

Figyel Castro 2016.10.11. 21:20:21

Lehet beletuszkolható valamelyikbe, de én tudnék még egyet, ami nálunk napirenden van éppen: a másikért való kiállás. Tudom, hogy szeret a férjem, alapvetően megvagyunk, de nem állnki értem, nem véd meg. Nem tette, amikor a legjobb barátja (akikkel amúgy rendszeresen összejártunk, bár utalásokból leszűrve nem feltétlenül bízott meg benne ) porig alázta az önbecsülésenet, sem amikor az apja egy családi ebéden a feltételezett foglalkozásomon (igen, az ősi) poénkodott. Fordítva ez természetes, teljes bedobással kiállok érte, ha kell...
süti beállítások módosítása