Az Y generáció és a minimalizmus kapcsolata

2017. február 14. 23:32 - Dobován Norbert

Az Y vagy más néven milleniumi generáció alatt az 1980 és 1999 között születetteket értjük. Sok kritika őket, többek között a technológia "túlhasználata" miatt, azaz amiért állandóan az okostelefonon lógnak. Tekintsünk most el ettől, és nézzük meg, miért ösztönösen tudatosabb ez a generáció, bizonyos szempontokból.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapizarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr1212261946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2017.02.15. 20:19:39

Ez alapján az Y generáció tagjai igazi felelősség, kapcsolatok, megbízhatóság nélküli tücskök, amiket tömegesen fog kipusztítani az első fagy. A tél pedig közeledik...

murray 2017.02.17. 10:02:17

x gen vagyok. a hitelt kifizettem. saját ház, kerttel. felelősség. család.

addig jó az Y és Z gen fiataloknak amig az X gen által megteremtett mamahotelban laknak.

élmények vs tulajdon:

na igen. ha albérletben laksz de 3 kilós ájfon van és 2 kilót elcsapkodsz nyaranta a soundon akkor nem is lesz lakás.

Bicepsz Elek77 2017.02.19. 11:13:29

Az előttem szolok mar leirtak. Mint a regi viccben:
A szoke no miniszoknyat vesz fel, mikor meghivjak egy milliomos partyban. Nagy kerti party mindenfele lehet ligetekkel. Egy milliomos azt mondja, hogyha felmaszik a fara, kap tole egy csekken 500 dollart. A no egybol felmaszik. 15 percel kesobb egy masik milliomos mar 800-at ajanl, a no megteszi ujra. A no buszken meseli ittgon a barinoknek. Az egyik: Ezek sak a bugyidat akartak latni, tobbet ne engedd nekik.
Ket het mulva party Most mar 5-en kerik meg tole a fara maszast 1000 dollárért.
Meg is teszi.
Meseli a barinoknek. Megin mondjak:Csak a bugyidat akartak latni. Mire a csaj:De kib.. tam veluk:Nem vettem fel bugyit!!
Szoval jobban kib.. nak magukkal. A kisebbseg majd helyettuk is szaporodik oszt megeszi az USA-t reggelire par evtizeden belul Del-Amerikava lesznek!!
süti beállítások módosítása