Saját konyhai playlist

2017. március 25. 19:17 - Dobován Norbert

A helyes és kiegyensúlyozott táplálkozásra nagy hangsúlyt fordítok, ezért az ételt saját magam készítem el. Éppen ezért meglehetősen sok időt töltök a konyhában

zene_a_konyhaban_ertek1.jpg

Nem érdekel a gyilkosság, a politika és a reklám

Rádió természetesen volt a konyhában régebben is, és előszeretettel hallgattam sütés-főzés közben. Azonban mióta tudatosabban használom ki az időmet, rájöttem arra, hogy nem akarok minden egész órában gyilkosságról, politikáról vagy egyéb rémhírekről hallani. Folyamatosan megzavarták továbbá a jó zenéket az idióta és a zenénél kétszer hangosabb reklámok.

Ugye milyen idegesítő, amikor azt gondolod hogy egy nagyon jó szám következik, majd 5 másodperc után szomorúan tudomásul veszed, hogy az csak egy reklám bevezetője volt? Nos, ennek vége.   

Rádió helyett okostelefon-playlist

Összeállítottam egy saját playlistet (lejátszási listát). Reggeli/esti/relax/pörgős kategóriákkal. Az okostelefon memóriakártyáján mindegyik kategória kapott 1-1 mappát. Már csak annyi volt a dolgom, hogy két hangszóró és egy AUX kábel segítségével beizzítsam a saját, személyre szabott konyhai playlistemet. 

40 perc és csak azt hallgatom ami igazán tetszik

Hozzávetőlegesen 40 percbe telt, mire összeválogattam a legjobb számokat, amelyeket hallgatni szeretnék a konyhában eltött idő alatt. Ennek  következménye az lett, hogy nem kell hallgatnom a bugyuta reklámokat, a rémhíreket, és nem kattog az agyam rajtuk. Helyette csak jól érzem magam, ráadásul a hatékonyságom is nőtt.

Összefoglalva:

  • Te szabod meg, mit akarsz hallgatni, nem pedig a rádió
  • Nincsenek reklámok
  • Nincs plusz duma 
  • Növeli a hatékonyságot

A playlistet tetszés szerint lehet frissíteni / kiegészíteni. Íme egy kis ízelítő, hogy látható legyen mennyire beteg a zenei ízlésem! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapizarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr9312370091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása