Hogyan adj helyet az új évnek és az új céloknak?

2016. december 27. 23:37 - Dobován Norbert

Miért csak januárban van tele az edzőterem? Miért csak egy új év kezdetekor vagyunk hajlandóak hosszú listát írni a terveinkről, céljainkról? Miért olyan gyenge az elhatározásunk, mint egy motor nélküli Trabant? 

Az én problémám és valószínűleg a tied is ugyanaz: nem adsz helyet az új évnek. Nem adsz helyet az új céloknak és elhatározásoknak. Olyan ez, mint egy vízzel teli pohár, amihez még önteni szeretnénk. A frissen jött folyadéknak nem lesz helye a régi poshadt víztől.

ujevi_fogadalmak_celok1.jpg

Hiába tűzöl ki új célokat, ha a nyakadban van számos más, részben elvégzett, folyamatban lévő és kudarcba fulladt cél és/vagy feladat. Két megoldást tudok felajánlani: az első, hogy újratervezed és felfrissíted a már meglévő céljaid. A második, hogy kiöntöd a poshadt vizet a pohárból és friss vízzel indítasz. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapizarandok.blog.hu/api/trackback/id/tr712076945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása